София – Самолетни билети

www.BiletiSofia.com

Колко часа остават още?

Колко часа остават още? Това е въпрос, който си задаваме всеки път, когато попаднем в ситуация на принудително чакане. Дори и да не се налага да прекараме кой знае колко време повече от очакваното от нас, всяка минута от това време обикновено ни се струва празна, скучна и безсмислена. Неприятното чувство се усилва и от факта, че това да стоим на едно място и да чакаме развитие в повечето случаи не се случва по наша вина.

Helsinki Airport

Подобни ситуации като че ли са най-неприятни когато става дума за закъсняващи или в по-лошия случай отменени полети. Вероятно ако чакането е свързано с един или дори два часа убиване на време, то не би било толкова тягостно, но когато става дума за повече от тричасово висене, ситуацията става повече от неприемлива. В тези случаи се сещаме за идеята, за която отдавна се говори, но все още е далеч от реализацията си, а именно киносалони на територията на по-големите летища.

Има обаче едно летище, което и без киносалон съумява да предложи на своите посетители повече от интересни възможност за прекарване на свободното, било по собствена воля, било наложено отвън, време. Това е летище Хелзинки.

Остават ви два часа

Ако ви остават около два часа или повече, които трябва да прекарате на летището в Хелзинки, значи трябва да се запътите към мястото за размяна на книги и да се отдадете на някоя докато времето отлети в приятни моменти на четене. В така наречения пункт Book Swap, имате възможност да си вземете безплатна книга или за момента или за пътуването си, като в замяна оставите своето вече прочетено четиво. Това прекрасно място се намира на гейт 27, близо до стълбите, които водят към ресторанта Fly Inn на летището.

Остават ви три часа

С три часа ситуацията малко се усложнява, но едновременно с това и възможностите да разгледате забележителностите на летище Хелзинки нарастват. Можете да избирате между тотално различни преживявания като фотографска галерия, музей на авиацията и. .. фризьорски салон. На летището са помислили и за спортните фенове. На място, наречено O’Leary’s, има цели 37 телевизионни екрана, които са разположени в ресторант, който предлага разнообразие от деликатеси и неизменната за всеки спортен фен – бира.

, , ,

Comments are currently closed.